Nem og hurtig tilmelding

Det tager kun to minutter, så klarer vi resten.

Udfyld blot formularen til højre og så ser vi straks efter, hvornår vi har en ledig tid til dig. Kan du flere dage, må du meget gerne nævne det i formularen.

Vi tilbyder altid nye elever en prøvelektion ganske gratis (30 min.)!

OBS: Holdundervisning er kun mulig, såfremt vi har en anden relevant elev at koble dig med. Hvis ikke, bliver du naturligvis skrevet på venteliste. Du er dog altid velkommen til selv at tilmelde et hold, evt. med en klassekammerat!

Gå til tilmelding

Har du uddybende spørgsmål til undervisningens indhold eller til det praktiske, er du velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet :-)

Vi er stolte af at samarbejde med:

Vi samarbejder lige nu med Frederiksbjerg Skole, Viby Skole, Samsøgades Skole, Lisbjergskolen, Elsted Skole, Næshøjskolen, Sabro-Korsvejskolen, Skt. Knuds Skole, Vestergårdsskolen, Skæring Skole, Bakkegårdsskolen og Bavnehøj Skole. Synes du, din skole mangler, så kontakt os meget gerne.

Viby Skole

Seneste nyt fra
Musik Til Børn Og Unge

Der er gang i musikken og udviklingen hos Musik Til Børn Og Unge – og vi elsker at fortælle om nye skoler, undervisere eller tiltag. Følg med her i nyhedssektionen.

Hjerneforsker: Kreativ udfoldelse er nøglen til læring

Læs om hvorfor de kreative fag, herunder musik, er vigtige for trivsel, indlæring helt generelt og for barnets muligheder i… Læs mere

Hjemmeundervisning

Som bekendt har Folketinget besluttet, at alle skoleelever hjemsendes fra og med onsdag den 15. december til og med tirsdag… Læs mere

Corona update: Vi glæder os til at se jer igen!

Selvom genåbningen nu så småt begynder at træde i kraft, holder vi stadig fast i online-undervisningen af alle elever. Det… Læs mere