Introrabat

Vi tilbyder altid nye elever en prøvelektion ganske gratis (30 min.)!

Vores sæsoner følger folkeskolernes ferieplan. Vi har imidlertid løbende tilmelding, så du kan starte, når det passer dig! Tilmeldingen fortsætter automatisk og skal ikke fornyes løbende.


Prisliste

Du betaler en fast månedlig gennemsnitspris forud. Beløbet er beregnet som en gennemsnitspris på grundlag af det samlede antal lektioner pr. sæson fratrukket helligdage og ferier m.m., så du nemt kan budgettere med et fast beløb. Gennemsnitsprisen opdateres hvert år i januar.

Gældende gennemsnitlige stykpriser ved fast tid hver uge
Enkeltundervisning: Enkeltlektion (30 min.) kr. 195-200
Enkeltundervisning: 2/3 lektion (20 min.)kr. 165-170
Enkeltundervisning: 3/2 (45 min.)kr. 270-275
Enkeltundervisning: Dobbeltlektion (55-60 min.)kr. 380-385
Holdundervisning (30 min.)
2-3 personer
kr. 145-150
pr. person
Holdundervisning (45 min.)
2-3 personer
kr. 210-215
pr. person
Holdundervisning (55 min.)
2-3 personer
kr. 270-275
pr. person

Vi kan tilbyde 5% søskenderabat, hvis alle søskende går på samme skole (kontakt os hvis søskenderabat ønskes).

Betalingen foregår via fremsendt faktura og skal være os i hænde senest den 15. i måneden forinden (eksempel: Betaling for marts falder 15. februar).


1 måneds binding

Du binder dig kun for én måned ad gangen, dog har du altid minimum to ugers opsigelsesfrist. Det vil sige, at opsigelsen skal registreres hos os senest d. 15., hvis du vil stoppe til d. 01., ellers hæfter du også for den følgende måned.

14 dages afbudsfrist

Vi tilbyder en afbudsfrist på 14 dage, hvor enhver elev to gange inden for et skoleår kan benytte sig af muligheden for at melde afbud og få en erstatningslektion uden ekstra beregning. Tilbuddet gælder kun hvis fristen er overholdt, og lektionen erstattes i så fald i et individuelt tilpasset videoformat. Vi kan desværre ikke refundere beløbet for en lektion, da vores undervisere naturligvis har krav på et minimum af stabilitet i deres løn.

Elevafbud skal sendes skriftligt til kontoret for at være gældende.

Ferie og helligdage

Vi følger folkeskolernes feriekalender og derfor er vores sæson identisk med skoleåret. Dvs. at der ikke er undervisning på helligdage, officielle skolefridage og i skoleferierne.

Læs alle vores vilkår her (åbner i ny fane).