Aktuelle skoler

100% administrationsfri musikskole – i jeres lokaler

Vi mener i Musik Til Børn Og Unge, at musik er en af livets store gaver, og at musikalsk udfoldelse derfor er særdeles vigtig og medvirker til at lære barnet og den unge at udtrykke sig kreativt, mens det samtidig også styrker den kreative dannelse og barnets personlighed, sociale færdigheder og den generelle glæde ved musik.

Vi mener derfor, at så mange børn og unge som muligt skal have adgang til kompetent musikundervisning lige dér, hvor de går i skole, for musikken skal ud og være tilgængelig for alle.

Skal jeres skole også være med?

Musik Til Børn Og Unge har status af folkeoplysende forening i Aarhus Kommune, og vi booker selv de lokaler vi skal bruge gennem Sport og Fritid. Så vil I også lade musikundervisningen komme ud til jeres elever? Det er helt gratis for jer! Kontakt os og hør nærmere. Det er helt uforpligtende.

Hvad tilbyder vi?

Musik Til Børn Og Unge tilbyder instrumentundervisning “ud af huset” for eleverne på udvalgte folkeskoler. Vi står for tilmelding, administration, kontingent og lærerstab, mens folkeskolerne blot lægger lokaler til og nyder godt af det ekstra fritidstilbud til deres elever.

Det er helt gratis og gnidningsløst at være partner. Skal din skole også være med? Lad musikundervisningen komme ud til jer.

I får

  1. Et populært og tidløst fritidstilbud af høj kvalitet
  2. Stimulerede elever, der får styrket deres relation til skolen
  3. En branchekyndig samarbejdspartner
  4. Professionel kommunikation
  5. Et win-win-koncept, som ikke kræver jeres tid i det daglige

“Jeg er rigtig glad for at undervise igennem Musik Til Børn Og Unge. Det er en fornøjelse at komme ud og møde en masse glade og veloplagte elever og kun skulle tænke på at undervise.”

Martin Lau
Tidl. lærer, Skæring Skole og Bavnehøj Skole

Kontakt os og hør mere…

Vi er stolte af at samarbejde med:

Vi samarbejder lige nu med Frederiksbjerg Skole, Viby Skole, Samsøgades Skole, Lisbjergskolen, Elsted Skole, Næshøjskolen, Sabro-Korsvejskolen, Skt. Knuds Skole, Vestergårdsskolen, Skæring Skole, Bakkegårdsskolen og Bavnehøj Skole. Synes du, din skole mangler, så kontakt os meget gerne.

Viby Skole